Uitbreiding dakset OvD-G voertuigen

Uitbreiding dakset OvD-G voertuigen

, 1 min lezen

Dagelijks verrichten wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan verschillende voorrangsvoertuigen. 

Onlangs mochten wij twee OvD-G voertuigen van de regio Zaanstreek-Waterland uitbreiden met extra LED modules voor meer zichtbaarheid in het verkeer tijdens een spoedrit met optische en geluidssignalen (OGS). 

De voertuigen, Volvo's XC40, uitgerust met een Standby W3 Dual Color lichtbalk is tijdens de productieperiode samengesteld met een basis configuratie conform de huidige brancherichtlijnen. 
Later is besloten de lichtbalken uit te breiden met drie extra front modules, waaronder één blauwe spotblue module. Deze spotblue is nog niet eerder gebruikt in Nederland en daarmee absoluut een primeur. 

Spotblue 
De spotblue module is een heldere blauwe ECE module die voor meer zichtbaarheid zorgt in het verkeer. Het felle licht van de spotblue schijnt recht naar voren en heeft de zelfde functie als een dashboard flitser. 

W3 lichtbalken van Standby
De W3 lichtbalk van Standby is ontworpen met een modern aerodynamisch ontwerp met minimale luchtweerstand, en dat betekent minder brandstof verbruik en weinig rijdgeluiden. Daarnaast zorgt de minimale weerstand voor onveranderde rijeigenschappen voor het voertuig en maakt dat vooral bij lange afstanden grote verschillen. Het ontwerp is gebaseerd op de populaire W-serie. Het robuuste en aerodynamische ontwerp is hetzelfde als voorheen, maar de nieuw ontwikkelde dual color modules bieden nu een hele reeks nieuwe mogelijkheden. Daarnaast word de W3 Dual colour (amber / blauw) word vanaf heden standaard met werklichten aan de zijkant geleverd. Deze dakset is ECE R65 Klasse 2 gecertificeerd en kan worden uitgebreid met tientallen opties. waaronder nu ook de spotblue. 

Blog posts

  • Reparatie Belgische Crafter ambulance

    Reparatie Belgische Crafter ambulance

    Lees meer 

  • Uitbreiding dakset OvD-G voertuigen

    Uitbreiding dakset OvD-G voertuigen

    Lees meer 

© 2024 C&J Ambulance Voertuigen, Powered by Shopify

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.