Reparatie Belgische Crafter ambulance

Reparatie Belgische Crafter ambulance

, 1 min lezen

Schade aan een ambulance heeft bij C&J Ambulance Voertuigen de hoogte prioriteit vanwege de inzetbaarheid. Doorgaans repareren wij diverse hulpverleningsvoertuigen, door hier de prioriteit aan te koppelen garanderen wij spoedig herstel.

Onlangs hebben wij de signaalverlichting van een Belgische Crafter ambulance herstelt nadat deze schade heeft gereden bovenop de auto.

Wilt u een reparatie melden aan een ambulance? Wacht niet te lang en meld het direct aan.

Tijdens het achteruit rijden is de primaire blauwe signaalverlichting, de complete dakset en 2 flitslampen, zwaar beschadigd. De ambulance is hierdoor per direct buiten gebruik gesteld. Binnen enkele dagen werd de schade aangemeld en direct hersteld. 

Duurzame oplossing
Gezien de leeftijd van de auto is er gekozen voor een jong-gebruikte dakset, een W&G Zirkon. De W&G Zirkon is een veel gebruikte led flitsbalk in de Ambulance Techniek, met zeer betrouwbare led techniek. 
Daarnaast hebben we de flitslampen achterop hersteld met onze B16 led zwaailampen, een betrouwbare signaallamp met hoge lichtopbrengst. 

Wist u dat? 
Wij hebben een ruim aanbod jong-gebruikte signaalverlichting, waaronder LED-flitsbalken, sirene speakers en versterkers en bediensystemen

 

Foto's: 










Blog posts

  • Reparatie Belgische Crafter ambulance

    Reparatie Belgische Crafter ambulance

    Lees meer 

  • Uitbreiding dakset OvD-G voertuigen

    Uitbreiding dakset OvD-G voertuigen

    Lees meer 

© 2024 C&J Ambulance Voertuigen, Powered by Shopify

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.